Linkwise

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Προσεχώς: The Hobbit



Δέκα χρόνια και μία εβδομάδα, πέρασαν από τότε που προβλήθηκε η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού και να που είμαστε και πάλι εδώ, ύστερα από τόσο καιρό με το trailer της ταινίας The Hobbit: An Unexpected Journey, για να ξαναζήσουμε την ίδια μαγική εμπειρία.

Ο Πίτερ Τζάκσον επιστρέφει και πάλι στη Μέση Γη την επόμενη χρονιά, τον Δεκέμβριο του 2012, με την πρώτη από τις δύο ταινίες που έχουν προγραμματιστεί και σήμερα μας έδωσε μια πολύ καλή πρώτη γεύση από το πόνημά του, το οποίο μας ξύπνησε γλυκές αναμνήσεις από το παρελθόν.

Το πρίκουελ ή καλύτερα τα πρίκουελ, όπως κάποιοι λένε, θα μας διηγηθούν τις περιπέτειες του νεαρού Μπίλμπο Μπάγκινς (Μάρτιν Φρίμαν), που παρέα με δεκατρείς Νάνους και το μάγο Γκάνταλφ (Ιαν ΜακΚέλεν), θα  βρεθούνε αντιμέτωποι με διάφορους κατοίκους και πλάσματα της Μέσης Γης. Κατά τη διάρκεια της μεγάλης αυτής περιπέτειας ο Μπίλμπο θα συναντήσει το πλάσμα που θα του αλλάξει τη ζωή …το Γκόλουμ. Δείτε το φανταστικό trailer παρακάτω, το οποίο είναι μεγάλο σε διάρκεια,  αρκετό για να μας κρατήσει μέχρι την επόμενη χρονιά, στο οποίο θα συναντήσετε κάποιους παλιούς γνώριμους αλλά και κάποιους νέους κοντούληδες και μαλλιαρούς. Tους Θόριν, Μπάλιν, Ντβάλιν, Μπιφούρ, Μποφούρ, Μπομπούρ, Φίλι, Κίλι, Γκλόιν, Όιν, Νόρι, Ντόρι και Όρι. Ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν. Ένας απ’ αυτούς είναι και πατέρας του ατρόμητου Γκίμλι.

Στο The Hobbit: An Unexpected Journey ο Μάρτιν Φρίμαν υποδυεται τον Μπίλμπο Μπάγκινς ενώ θα επαναλάβουν τους ρόλους τους από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών (ο καθένας με τον τρόπο του) οι  Κέιτ Μπλάνσετ ως Γκαλάντριελ, Άντι Σέρκις ως Γκόλουμ, Ελάιζα Γουντ ως Φρόντο, Ιαν ΜακΚέλλεν ως Γκάνταλφ, Ορλάντο Μπλουμ ως Λέγκολας,  Χιούγκο Γουίβινγκ ως Έλροντ,  αλλά και πολλοί άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου